Tapahtumat

12.10.2017 - 13.09.2017 klo

12.-13.10. Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivät 2: Fermentointi ja kylmäkäsittely – Lepaa

Oletko harkinnut tuottaa lisäarvoa kasvattamillesi marjoille, hedelmille tai vihanneksille jatkojalostamalla itse niistä myyntikelpoisia elintarvikkeita? Voimaa puutarhayritysten osaamiseen – VoPu tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua fermentoitujen ja jäädytettyjen marja-, hedelmä- ja vihannestuotteiden valmistukseen. Näiden kahden päivän aikana osallistujat saavat pienen käsityksen, kuinka jatkojalostus myyntiä varten toimisi.

Kouluttajana toimii Matti Tapaila Hämeen ammatti-instituutista

Torstai 12.10. 

Fermentoitujen ja jäädytettyjen kasvi- ja marjapohjaisten tuotteiden valmistus – raaka-aineista tuotteiksi

9.00 Työkaluja fermentoitujen tuotteiden valmistukseen

Työkaluja jäähdytettyjen tuotteiden valmistukseen

11.30                 Lounastauko

12.30                 Aiheet jatkuvat

15.30                 Koulutuspäivän päätös

 

Perjantai 13.10.         

Teoriasta käytäntöön – päivä ( tarvittaessa kaksi noin 10 henkilön työryhmää, pitkämatkalaiset ensimmäiseen)

9 – 11.30          RYHMÄ 1

(12.30 -15          RYHMÄ 2)

 

Ilmoittautuminen viimeistään 30.9. mennessä täällä tai soittamalla Kalle Laine 0400 898 663

Lisätietoja kohtaan voi laittaa raaka-ainetoiveita

Osallistu myös syyskuussa järjestettävään soseiden, hillojen ja pikkelsien koulutukseen

HAMK Lepaa, Hattula, Lepaantie 129